MAX

MAX – O νέος βασιλιάς στις μηχανές λαδώματος bowling που προσφέρει το σύστημα Direct+ & Conditioning της Brunswick. Χτισμένη για να παρέχει εξαιρετική απόδοση, αξιοπιστία και συνέπεια. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει τον καθαρισμό και το λάδωμα του διαδρόμου εύκολο αξιόπιστο και πλήρως παραμετροποιήσημο για μοτίβα (πάτερν) λαδώματος για διαφορετικές συνθήκες σε όλα τα μαγαζιά ανά τον κόσμο.

ΤΟ DIRECT+ ΛΑΔΩΜΑ ΠΕΡΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

H MAX διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα Direct + Conditioning, το οποίο λαδώνει κάθε πιχάκι του διαδρόμου μεμονωμένα με 39 μπεκ ψεκασμού, ένα μπεκ για κάθε πιχάκι. Ο απευθείας ψεκασμός σας διασφαλίζει 100% το λάδωμα που έχετε επιλέξει, ανεξάρτητα από την τοπογραφία του διαδρόμου. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα εκπληκτικά ακριβές μοτίβο (πάτερν), χωρίς ζιγκ-ζάγκ και θολώματα.

Με το Direct+ λάδωμα είστε σίγουροι ότι η σωστή ποσότητα λαδιού θα πάει στο διάδρομο. Ο ρυθμός που απλώνεται το λάδι στο διάδρομο ελέγχεται καθαρά από τους ψεκαστήρες και όχι απ’την  ταχύτητα της μηχανής.

Ο εσωτερικός θερμαντήρας θερμαίνει το λάδι στους 80ºF εξασφαλίζοντας σταθερή εφαρμογή, ενώ η βούρτσα ρυθμιστικού βυθίζεται για ομαλότερες μεταβάσεις.

Το PBA® στηρίζεται στο Direct + Λάδωμα για να παρέχει σταθερά μοτίβα (pattern) για τις πολύ αυστηρές απαιτήσεις του PBA Tour. Το σύστημα Direct + Conditioning έχει χρησιμοποιηθεί σε κάθε διοργάνωση PBA Tour από το 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

FLEX POWER

Η MAX μπορεί να αλλάξει γρήγορα μεταξύ μπαταρίας λιθίου ή τροφοδοσίας AC / DC. Είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο τροφοδοτικό, συνδέοντας το καλώδιο τροφοδοσίας για μια απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ αυτών των επιλογών. Η μπαταρία λιθίου χρησιμοποιεί έναν έξυπνο φορτιστή για τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής και της απόδοσης της μπαταρίας. Ο κύκλος φόρτισης και η χρήση της μπαταρίας παρακολουθούνται και καταγράφονται μέσω του user interface. Ένας βομβητής θα σας ειδοποιήσει εάν το μηχάνημα δεν φορτίζεται μετά τη χρήση. Αν συμβεί κάτι αναπάντεχο και η μπαταρία δεν έχει φορτιστεί, το μηχάνημά σας μπορεί να είναι έτοιμο για χρήση με το εφεδρικό καλώδιο τροφοδοσίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USER INTERFACE

Η MAX διαθέτει ένα tablet με οθόνη αφής 10,4 “Android που είναι εύκολο στη χρήση. Αυτό είναι το ίδιο λειτουργικό και ανθεκτικό tablet που χρησιμοποιείται στο Σύστημα βαθμολόγησης και διαχείρισης SYNC ™ της Brunswick. Το tablet διαθέτει μεγάλη οθόνη με εύκολη πλοήγηση στο κυρίως μενού επάνω και στα δευτερεύοντα μενού στα αριστερά.

Το tablet έχει επίσης δυνατότητα WiFi, επιτρέποντας την απευθείας επικοινωνία μέσω Internet μεταξύ της Brunswick και της μηχανής λαδώματος.  Αυτό ενισχύει και επιταχύνει την απαραίτητη υποστήριξη και τεχνική βοήθεια. Οι χρόνοι λήψης των μοτίβων(pattern) βελτιώνονται επίσης σημαντικά.

Στο λογισμικό περιλαμβάνονται αναλυτικά στοιχεία πρόβλεψης που επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει γρήγορα συγκεκριμένες παραμέτρους για να διασφαλίσει τη λειτουργία του μηχανήματος με τη μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ “ΜΟΛΥΝΣΗΣ”

Patent Pending

Η MAX διαθέτει σύστημα αισθητήρων, το οποίο ειδοποιεί τον χρήστη όταν το καθαριστικό έχει εισέλθει στη δεξαμενή λαδιού. Μόλις εισαχθεί καθαριστικό στο σύστημα του μηχανήματος, απαιτείται πλήρης καθαρισμός του συστήματος. Αυτός ο αισθητήρας δεν θα επιτρέψει στο καθαριστικό να βγει από τη δεξαμενή λαδιού κλείνοντας αυτόματα το μηχάνημα και στέλνοντας ένα μήνυμα σφάλματος. Στη συνέχεια, η δεξαμενή λαδιού μπορεί να καθαριστεί χωρίς να επηρεαστούν αρνητικά άλλα εξαρτήματα στο σύστημα λαδώματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Το σφουγγάρι καθαρισμού έχει κατασκευαστεί με εύκολη ρύθμιση ως βασικό χαρακτηριστικό. Αυτό εξασφαλίζει την κατάλληλη ποσότητα επαφής με το διάδρομο με αποτέλεσμα τον τέλειο καθαρισμό.

Ένας αισθητήρας πίεσης παρακολουθεί την πίεση καθαρισμού και παράγει ένα μήνυμα σφάλματος εάν η πίεση γίνει υπερβολικά υψηλή ή πολύ χαμηλή, επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΟΥΠΕΡ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Η MAX έρχεται προ-προγραμματισμένη με pattern λαδώματος υψηλής απόδοσης που μπορούν να εμφανιστούν γραφικά και να προσαρμοστούν εύκολα. Σε συνδυασμό με το λογισμικό της Brunswick Pattern Manager είναι εύκολο να δημιουργήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη μοτίβων(pattern) και τα μοτίβα μεταφοράς στο μηχάνημα καθώς και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων καταγραφής δεδομένων.

Το πρόγραμμα Brunswick Pattern Manager είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε ειδικά για χρήστες της Direct + τεχνολογίας. Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε εύκολα τα μοτίβα (pattern) σας και να τα κατεβάσετε στη μηχανή. Στο Pattern Manager περιλαμβάνεται ο επεξεργαστής Pattern που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέα ή να επεξεργαστείτε υπάρχοντα πρότυπα. Τα αρχεία καταγραφής σάς επιτρέπουν να βλέπετε πώς χρησιμοποιείται η μηχανή κάθε μέρα. Τα μοτίβα (pattern) μπορούν να μεταφορτωθούν από τη βιβλιοθήκη Pattern Brunswick στον υπολογιστή σας για χρήση στη μηχανή Brunswick MAX

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Ένα απλό εργονομικό κουμπί βρίσκεται στη λαβή για εύκολη χρήση. Πολλαπλοί αισθητήρες ταχύτητας εξασφαλίζουν τη συνοχή της ταχύτητας. Ένα πολύ ανθεκτικό ηλεκτρονικό περίβλημα περιέχει συνδέσεις και ρελέ αρκετά δυνατά για να αντέχουν τις συνεχείς απαιτήσεις της καθημερινής συντήρησης διαδρόμων. Ο εσωτερικός θερμαντήρας προωθεί την συνεπή ροή του λαδιού, ενώ η βούρτσα ρυθμιστικού βυθίζεται στο μοτίβο (pattern)  για ομαλότερες μεταβάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ/ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα καλύμματα της MAX παρέχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή στις γρατζουνιές. Είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να παρέχουν την απαιτούμενη αντοχή, αλλά αρκετά ευέλικτα ώστε να αντέχουν τις συγκρούσεις. Είναι ασφαλώς κλειδωμένα εξασφαλίζοντας ασφαλή και εύκολη μεταφορά.

Το χρώμα πηγαίνει σε όλο το κάλυμμα ελαχιστοποιώντας την ορατότητα οποιασδήποτε γρατσουνιάς. Διατίθεται σε δύο επιλογές χρωμάτων – Μαύρο και Λαχανί.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Η μηχανή MAX κατασκευάστηκε από την ομάδα των έμπειρων μηχανικών και τεχνικών της Brunswick στην παγκόσμια έδρα της στο Muskegon, Michigan. Η συναρμολόγηση, οι τελικοί έλεγχοι ποιότητας και η αποστολή της πραγματοποιούνται επίσης απ’ αυτήν την τοποθεσία.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search