ENVOY

 

Σύστημα άμεσου ψεκασμού

Όταν μιλάς για συντήρηση διαδρόμων μιλάς για την Εnvoy. Kαι αυτό γιατί η Envoy είναι πρωτοπόρος μηχανή της αγοράς.
Με την ακρίβεια που απαιτούν οι bowlers σήμερα το σύστημα άμεσου ψεκασμού είναι η καλύτερη  δυνατή λύση καθώς λαδώνει πιχάκι πιχάκι το διάδρομο κάνοντας την Envoy και την Authority22 με διαφορά τις καλύτερες μηχανές της αγοράς. Γι’ αυτό το λόγο και χρησιμοποιούνται ανελλιπώς απο το 2006 σε όλα τα επαγγελματικά τουρνουά του PBA.
Το σύστημα άμεσου  ψεκασμού λαδώνει τραυτοχρόνως κατα μήκος το διάδρομο μέσα απο τους 39 ψεκαστήρες του. Έτσι λαδώνοντας το κάθε πιχάκι ξεχωριστά προσφέρει τρομερή σταθερότητα στο pattern λαδώματος αποφεύγοντας τα ζικ ζακ που δημιουργούνται σε συστήματα με βούρτσα.

Εφαρμογή του λαδιού

Με την Envoy ξέρετε ότι έχετε τη σωστή ποσότητα λαδιού πάνω στο διάδρομο ανεξάρτητα με την τοπογραφία του διαδρόμου. Η εφαρμογή του λαδιού είναι ελεγχόμενη απο υπολογιστή, ο οποίος ελέγχει το ρυθμό τον ψεκαστήρων και οχι απο την ταχύτητα της μηχανης.

Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη (GUI)
Η Envoy προσφέρει ενα γραφικό περιβάλλον για τον χρήστη που κάνει το προγραμματισμό της μηχανής παιχνιδάκι. Έγχρωμη οθόνη και εύκολο μενού είναι τόσο απλά στη χρήση.
Η πλοήγηση στο GUI γίνεται με ένα απλό πληκτρολόγιο 6 κουμπιών κάτω απο την έγχρωμη οθόνη.
Το ευανάγνωστο GUI εμφανίζει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας τα βόλτ και πολλά άλλα. Επίσης έχει διαγνωστικό πρόγραμμα για να βοηθάει το χρήστη με τυχόν βλάβες. Τα έγχρωμα χαρακτηριστικά εμφανίζουν τα επίπεδα λαδιού και της προγραμματισμένες ζώνες του pattern

Aσφάλεια και Πληροφόρηση
Πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας είναι διαθέσιμα για τον έλεγχο των λειτουργιών της μηχανής η οποία μπορεί να έχει πρόσβαση και να ρυθμίζεται από διαφορετικούς χρήστες. Μηνύματα σφάλματος ειδοποιούν αυτόματα το χρήστη όταν το καθαριστικό ή το λάδι έχουν φτάσει σε χαμηλά επίπεδα.
Αυτόματοποιημένα αρχεία βρίσκουν και γράφουν την ώρα και τον χρήστη που κάνει σημαντικές αλλαγές στη μηχανή όπως: εφαρμογή pattern, αλλαγή σχεδιασμού pattern, συντήρηση και μηνύματα συστήματος.
Επεξεργασία και διαχείριση patterns
Tα pattern εδώ ορίζονται ως “μονάδες” και όχι ως “φοτρία” όπως σε άλλες μηχανές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν έχεις προγραμματίσει τις σωστές ποσότητες. Το GUI μπορεί να έχει 10 ενεργά pattern ταυτόχρονα και άλλα 50 στη μνήμη του.
Χρησιμοποιήστε το Brunswick Pattern zone για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε patterns για πρωταθλήματα, πάρτυ και σπέσιαλ events. Eπίσης χρησιμοποιήστε το Pattern Manager και Pattern Editor για να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε δικά σας pattern.

V-Scrub Σύστημα καθαρισμού

Σίγουρα εξίσου σημαντικός με το καλό λάδωμα είναι και ο καθαρισμός του διαδρόμου. H Envoy έχει βελτιώσει την ταχύτητα καθαρισμού και επίσης έχει 4 καινούργια ακροφύσια καθαρισμού αυξημένα σε μέγεθος κατα 50% για αποφυγή τυχών αποφράξεων.
Το μοναδικό σχήμα V του squeegee (σφουγγάρι) βοηθάει σε γρήγορη και βέλτιστη απομάκρυνση της σκόνης-βρωμιάς απο τους διαδρόμους. Το σφουγγάρι και ο στραγγιστήρας επίσης χρησιμοποιούνται και απο την ανάποδη μεριά έτσι ώστε να μειώνουν το κόστος συντήρησης.
ΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Επιλογή τριών διαφορετικών ταχυτήτων καθαρισμού για τέλεια απόδοση και ελαχιστοποίηση της χρήσης καθαριστικού.
Η τεράστια υποδοχή υπολλειμάτων πάνω στην Envoy καθώς και το τεράστιας χωρητικότητας δοχείο υπολλειμάτων έχουν διαθέσιμο χώρο για 40+ διαδρόμους.
Ισχυρή μεταλλική βαλβίδα ελέγχου για εύκολη ρύθμιση της πίεσης.

Νέα ρυθμιζόμενα ακροφύσια εξασφαλίζουν πλήρη κάλυψη του διαδρόμου χωρίς να φεύγει σπρέυ λάδιού μέσα στα λούκια.
Προσθήκη αερισμού του πλευρικού πλαισίου βοηθάει στην ψύξη του κινητήρα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Το χαρτί της μηχανής για την αφαίρεση της βρωμιάς λειτουργεί πριν από την εφαρμογή του καθαριστικού βελτιώνοντας την ποιότητα του καθαρισμού. Το ποσοστό χρήσης υπερδιπλασιάζει την ζωή του χαρτιού σε σύγκριση με πολλές μηχανές του ανταγωνισμού.

Flex Power
Με πολλαπλές επιλογές, δηλαδή και με μπαταρίας ή και με ρεύμα AC , το σύστημα αυτό παρέχει και βασική και συμπληρωματικήενέργεια στην οποία μπορείτε πάντα ναβασίζεστε.
Oι AGM μπαταρίες μας καλύπτουντουλάχιστον 32 διαδρόμους με μία μόνο φόρτιση, ενώ οι μπαταρίες λιθίου μπορεί να φθάσουν και τους 60 διαδρόμους μεταξύ των φορτίσεων. Είτε φιλοξενείτε ένα μεγάλοτουρνουά ή απλά ένα πολυπληθές πρωτάθλημα, με το Flexpower, είστε έτοιμοι να σαρώσετε!

Δυνατότητες Τροφοδοσίας
Ο διεθνής φορτιστής μπαταρίας λειτουργεί με100-250V AC είσοδο και έρχεται με την επιλογή σας είτε σε ΑGM είτε σε μπαταρία λιθίου. Όλες οι μηχανές έχουν και προαιρετική τροφοδοσία AC / DC με καλώδιο για χρησιμοποίηση άνευ μπαταρίας.
H Envoy έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ευελιξία. Μετατρέπεται  απο τροφοδοσία μπαταρίας σε τροφοδοσία καλωδίου σε ελάχιστα λεπτά και είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να φορτίζει την μπαταρία κατα την ώρα μεταφοράς ή λειτουργίας της.

Aσφάλεια
Ασύρματο στοπ κινδύνου σταματάει τη μηχανή όταν βρίσκεται σε λειτουργία μπαταρίας, προστατεύοντας και αυτή και τους κορινοθέτες απο ζημιά  αν τυχόν ξαφνικά ανοίξει ο διάδρομος.
Η Envoy επίσης περιέχει σειρήνα η οποία σας ειδοποιεί αν τελειώνει η φόρτιση της μπαταρίας ή αν η μηχανή δεν είναι καλά συνδεδεμένη στο φορτιστή. LED λαμπάκι σας επιβεβαιώνει τη σωστή φόρτιση για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε αρκετή φόρτιση για το επόμενο λάδωμα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ “ΕΖ”

Απαράμιλλη απόδοση και ευελιξία κάνουν την Εnvoy εύκολη να την καταλάβεις και ακόμα πιο εύκολη να την χρησιμοποιήσεις. Στην πραγματικότητα, ένας νέος χρήστης μπορεί να την καταλάβει σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Η Envoy επίσης μπορεί να προ-προγραμματιστεί για να εφαρμόζει διαφορετικά pattern σε διαφορετικά σετ διαδρόμων για διαφορετικά τουρνουά σε διαφορετικές μέρες! Η καθημερινή συντήρηση είναι πανεύκολη, απλά γεμίζετε καθαρίζετε και σκουπίζετε τη μηχανή μετά απο κάθε χρήση. Φιλική προς το χρήστη χωρίς χαμένο χρόνο και προσπάθεια. Αυτή είναι η Envoy!!

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search