GS NXT

GS NXT

Η GS NXT είναι η επόμενη γενιά κορινοθέτων της σειράς GS®. Η πολυετής εμπειρία της Brunswick, η προηγμένη μηχανική τεχνογνωσία και η ικανότητα ενσωμάτωσης της πιο πρόσφατης τεχνολογίας έχουν κορυφωθεί με τον πιο σύγχρονο κορινοθέτη που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ STANDARDS

Οι κορινοθέτες Brunswick έχουν θέσει εδώ και καιρό το πρότυπο για απόδοση και αξιοπιστία. Με κάθε εξέλιξη των κορινοθέτων GS, η Brunswick έχει βελτιώσει τα χαρακτηριστικά της σειράς και η GS NXT δεν αποτελεί εξαίρεση. Η GS NXT προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των κορινοθέτων της σειράς GS, με βελτιώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν τις απαιτήσεις εργασίας, να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών, να μειώσουν το κόστος για τους ιδιοκτησίας και να τους προσφέρουν ηρεμία. Η Brunswick GS NXT είναι ο μόνος κορινοθέτης ελεύθερης πτώσης που τροφοδοτείται από τεχνολογία που μπορεί να αναπτυχθεί ανάλογα με τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές ανάγκες του κέντρου σας.

ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η GS-NXT παρέχει βελτιωμένη πρόσβαση σε όλα τα μοτέρ και το σύστημα μετάδοσης κίνησης καθώς και από την επιφάνεια του διαδρόμου για ευκολία συντήρησης και βελτιωμένη ασφάλεια. Είναι εύκολα επισκέψιμη από προσωπικό που δεν έχει μεγάλη εμπειρία μηχανικού μπόουλινγκ, έχει ενσωματωμένα αυτοδιαγνωστικά και ευανάγνωστες οθόνες LCD που απλοποιούν την αντιμετώπιση προβλημάτων. Μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών σχεδιασμού και ενσωματωμένων διασφαλίσεων προστατεύουν το προσωπικό και τους bowlers όταν είναι ενεργοποιημένος, ενώ επιτρέπουν στο προσωπικό συντήρησης να βλέπει όλα τα μέρη του μηχανήματος, τις λειτουργίες του συστήματος και τα διαγνωστικά. Το μειωμένο ύψος του μηχανήματος (κατά 25%) παρέχει αυξημένη ευελιξία.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι περισσότερο από το 90% των διαρδόμων bowling στο Λας Βέγκας, των υψηλότερων κέντρων γενεαλογίας στον κόσμο, επιλέγουν τη θρυλική αξιοπιστία και απόδοση των κορινοθέτων της σειράς Brunswick GS—τους αδιαμφισβήτητους πρωταθλητές με τα λιγότερα στοπ και πιο αξιόπιστους κορινοθέτες όλων των εποχών. Οι πελάτες σας μπορούν να βασιστούν στο GS NXT για ακριβέστατα αποτελέσματα. Σε αντίθεση με άλλους κορινοθέτες που χρησιμοποιούν κάμερες για πληροφορίες βαθμολόγησης, η μηχανική βαθμολογία του GS NXT διασφαλίζει ότι οι βαθμολογίες των bowlers είναι πάντα ακριβείς. Η τεχνολογία βαθμολόγησης GS είναι τόσο αξιόπιστη που κέρδισε για την Brunswick την αποκλειστικότητα παρόχου κορινοθετών για το Ανοιχτό Πρωτάθλημα USBC.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η GS NXT προσφέρει ακόμη χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, μειώνοντας περαιτέρω τις απαιτήσεις εργασίας, τα ανταλλακτικά και την κατανάλωση ενέργειας. Η GS NXT είναι 29% πιο ενεργειακά αποδοτική από τα προηγούμενα pinsetters μας, με εκλεπτυσμένη ροή και διαδικασία φόρτωσης κορινών που επιτρέπει ταχύτερο χρόνο κύκλου και λιγότερη φθορά στις κορίνες. Επειδή η GS NXT λειτουργεί με τριφασική ισχύ (εμπορικού βαθμού), μπορεί να φιλοξενήσει κινητήρες υψηλότερης ποιότητας, πιο αποδοτικούς και απαιτεί μόνο μία πηγή για την τροφοδοσία δύο κορινοθετών. Η έξυπνη τεχνολογία λειτουργεί τον κινητήρα κίνησης και τον κορινοθέτη μόνο όταν χρειάζεται, επεκτείνοντας το προσδόκιμο ζωής των κινητήρων και μειώνοντας τη χρήση ισχύος (και το κόστος).

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το χειριστήριο 360 παρέχει έλεγχο ρυθμίσεων μηχανής σε πραγματικό χρόνο και αντιμετώπιση προβλημάτων με σύστημα οθόνης αφής και διεπαφή χρήστη που είναι εύκολο στη χρήση, ισχυρό και ευέλικτο. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση με το σύστημα βαθμολόγησης και διαχείρισης Sync® και το Brunswick Cloud ανεβάζουν τις λειτουργίες και τη συντήρηση του κέντρου στο επόμενο επίπεδο.

BACKED BY THE BEST IN THE BUSINESS

Οι κορινοθέτες GS NXT υποστηρίζονται από εγκατάσταση, εκπαίδευση, σέρβις και εγγύηση από το μεγαλύτερο όνομα στο χώρο του μπόουλινγκ την Brunswick. Τα προϊόντα Brunswick εγκαθίστανται από ειδικευμένους, εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες στους οποίους παρέχεται συνεχής εκπαίδευση εγκατάστασης, τηρούνται αυστηρές οδηγίες και υπόκεινται σε τυχαίους ελέγχους ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι κάθε εγκατάσταση πληροί τα κορυφαία standards της Brunswick. Η εγγύηση της Brunswick σας παρέχει την απόλυτη ηρεμία.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search