Η BBBS με τη βοήθεια και την αμέριστη συνδρομή της Brunswick εφάρμοσε κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου το μεγαλύτερο χορηγικό πρόγραμμα αθλητών που έχει γίνει ποτέ στα Βαλκάνια και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και μάλιστα σε μία αγωνιστική περίοδο εξαιρετικά περιορισμένη χρονικά λόγω της πανδημίας! Το εγχείρημα με τους αθλητές μας εκτός Ελλάδας στέφτηκε με απολυτή επιτυχία αφού είχαμε πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικητή PBA Challenge, πατέρα και κόρη που κατέκτησαν τα πάντα στην χώρα τους και έφηβο που κέρδισέ όλους τους αγώνες που συμμετείχε!!!

Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι το όλο εγχείρημα στην Ελλάδα  οδηγήθηκε σε αποτυχία με κύριο λόγο τον πόλεμο που δέχτηκε η εταιρεία μας από άτομα που χθες ήταν στην επιτροπή της ΕΓΟ και σήμερα στην νέα ομοσπονδία Ε.Ο.Α.Α.

Από την πρώτη διοργάνωση αγώνων της σεζόν απαγορεύτηκε να αγωνιστούν αθλητές με λογότυπα των χορηγών τους πάρα τα όσα προέβλεπαν οι εκάστοτε προκηρύξεις.

Παρόλα αυτά συνεχίσαμε τις χορηγίες στους αθλητές κανονικά. Από Οκτώβριο το 2020 μετά τη γενική συνέλευση και μέχρι σήμερα πληροφορηθήκαμε σε συζητήσεις που είχαμε με μέλη του Δ.Σ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με ατομικές χορηγίες, απεναντίας σύντομα θα εκδοθεί από την ομοσπονδία λεπτομερής φόρμα με τα προ απαιτούμενα χορηγίας για να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον. Σε όλες αυτές τις επικοινωνίες τονίσαμε έντονα την ανάγκη άμεσης ενημέρωσης για να μπορέσουν να εγκριθούν από την Brunswick οι ανάλογες χορηγίες προς τους Έλληνες αθλητές για το 2022. Στις 16/12/2021 και αφού δεν είχαμε καμία επίσημη πληροφόρηση στείλαμε επιστολή στην Ε.Ο.Α.Α που εξηγούσαμε το επείγον της απάντησης λόγω χρονικών δεσμεύσεων και αναφέραμε ότι είμαστε σίγουροι ότι και η Ε.Ο.Α.Α ενδιαφέρεται να μη χάσουν την χορηγία τους οι αθλητές. Δυστυχώς ούτε στην επιστολή αλλά και ούτε στις επανειλημμένες υπενθυμίσεις μας δεν πήραμε καν απάντηση ότι τουλάχιστον θα απαντηθεί το αίτημα μας (όπως θα έκανε οποιαδήποτε σοβαρή ομοσπονδία).

Δυστυχώς η μόνη επιλογή που μας άφησαν οι διοικούντες του ελληνικού Μπόουλινγκ είναι η άμεση διακοπή κάθε χορηγικής δραστηριότητας στην Ελλάδα ατομικής ή συλλογικής και ήδη εγκεκριμένα κονδύλια και δραστηριότητες (αποστολή αθλητών σε αγώνες του PBA και σε καλοκαιρινά training camp, όπως επιβεβαίωσε δια ζώσης σε τηλεδιάσκεψη με τους αθλητές ο γενικός διευθυντής της Brunswick) θα διοχετευτούν στις υπόλοιπες χορηγούμενες από εμάς ομοσπονδίες και αθλητές.

 

Λυπόμαστε που δε μας άφησαν να εκπληρώσουμε τα όνειρα και τα σχέδια αυτής της ομάδας.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search