Στοιχεία της αγοράς

Για περισσότερα από 168 χρόνια, η Brunswick έχει κατασκευάσει και τελειοποιήσει τον εξοπλισμό που οδήγησε στην άνοδο της επιχείρησης μπόουλινγκ. Aπό τους αυτόματους κορινοθέτες μέχρι το Cosmic Bowling®. Κανένας άλλος κατασκευαστής εξοπλισμού μπόουλινγκ δεν συνέβαλε τόσο πολύ την εφευρετικότητα στο παιχνίδι για τόσο πολύ καιρό και αυτή η παράδοση της καινοτομίας που αλλάζει το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει την Brunswick στον τομέα της νοημοσύνης, της λειτουργικότητας και της συνολικής αξία που χτίζει σε κάθε κομμάτι εξοπλισμού μπόουλινγκ.

Είτε εκσυγχρονίζετε ένα υπάρχον κέντρο είτε κατασκευάζετε ένα ολοκαίνουργιο, η Brunswick προσφέρει κάθε σημαντικό σύστημα και τύπο εξοπλισμού που χρειάζεστε. Η πλήρης σειρά των κορυφαίων προϊόντων μας κυμαίνεται από το επαναστατικό μας νέο Σύστημα βαθμολόγησης και διαχείρισης SYNC έως το τελευταίο μοντέλο των θρυλικών και πιο αξιόπιστων κορινοθετών της αγοράς GS® . Επίσης προσφέρουμε τους εφ’ όρους ζωής εγγύησης συνθετικούς διαδρόμους μέχρι και τα πιο πρόσφατα στυλ επίπλων μπόουλινγκ. Με αυτή την περιεκτική γραμμή, μπορείτε κυριολεκτικά να εξοπλίσετε το μαγαζί σας από άκρη σε άκρη με τα προϊόντα Brunswick, γνωρίζοντας ότι όλα θα συνεργαστούν απρόσκοπτα και ότι η επένδυσή σας θα επιστρέψει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

 

 

Το μεταβαλλόμενο πρόσωπο του μπόουλινγκ

Για να έχετε ένα επιτυχημένο κέντρο μπόουλινγκ, πρέπει να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που προσελκύει τους πελάτες και τους κάνει να επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε έναν στρατηγικό εταίρο που είναι εδώ για να μείνει. Με περισσότερα από 168 χρόνια εμπειρίας και προϊόντα εγκατεστημένα σε περισσότερα από το 70% των κέντρων μπόουλινγκ παγκοσμίως, η Brunswick είναι το πιο γνωστό και πιο αξιόπιστο όνομα στην αγορά που προσθέτει αξία σε κάθε πτυχή της επιχείρησής σας.

 

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Εκτός από την κορυφαία γραμμή εξοπλισμού μπόουλινγκ στον κόσμο, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης που οι ιδιοκτήτες των κέντρων χρειάζονται για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία τους. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναλύσετε ποιες επενδύσεις είναι οι πλέον κατάλληλες για εσάς, να εγκαταστήσετε με προσοχή το νέο σας εξοπλισμό, να εκπαιδεύσετε επαγγελματικά τη χρήση και τη συντήρησή του, να προσφέρετε 24 ώρες το 24ωρο υποστήριξη προϊόντος και ακόμη και να οργανώσετε το μάρκετινγκ του μαγαζιού σας. Η κατώτατη γραμμή είναι: Δεν έχει σημασία τι βοήθεια χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα της Brunswick, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για να σας την δώσουμε.

 

Most Recent Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search